top of page

Bloggen? Leuk! Waarover? Geen idee!!

Bijgewerkt op: 31 okt. 2018

Na maanden hard werken begint het er allemaal aardig op te lijken. Ik heb een complete huisstijl en mijn website begint ook ergens op te lijken. Laatstgenoemde is geheel 'handmade' dankzij het online platform Wix. Dit platform biedt oneindig veel mogelijkheden! Het maakt het bouwen van een website voor iedereen toegankelijk op een begrijpelijke manier. Last but not least; het geeft je tevens de mogelijkheid een website te maken die geschikt is voor mobiele apparaten. ZZP-ers die een website willen: dit is jullie ding!


Trouwens, ik heb ook stickers laten maken. Tja, je moet ergens beginnen toch? Wederom met behulp van een retehandig online platform: Drukwerkdeal.nl. De bestanden die je aangeleverd krijgt via Brandsupply kan je hier meteen gebruiken. Je kiest je product - pen, visitekaartje, sticker, banner, t-shirt en ga zo maar door - en laat daar je logo en bedrijfsnaam op drukken. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan bedrukt worden.


Oh ja, ik begon deze blog omdat ik niet goed weet waar ik zoal over kan bloggen. Pas nu zie ik wat er gebeurd. Twee alinea's aan tekst over het opbouwen van een eigen bedrijf. Is het boeiend genoeg? Geen idee. Gaat dit zorgen voor meer bezoekers op mijn website? Weet ik niet. Is het echt? Ja, dat is het zeker! En dat is waar bloggen om draait toch? Het delen van persoonlijke ervaringen, worstelingen en je eigen visie op zaken doen.


Dus dat is wat de lezers van mijn blog kunnen verwachten, échte verhalen. Persoonlijke standpunten. Opzienbarende ervaringen of gewoon grappige momenten. Worstelingen en af en toe ook een succesje. Moet het altijd te maken hebben met tekstschrijven? Ik vind van niet. TEKSTR. schrijft o.a. voor uitgevers van magazines en tijdschriften. Ik moet daarom wel laten zien dat ik met een slimme pen over uiteenlopende onderwerpen kan schrijven.

TEKSTR. schrijft ook voor het MKB en ZZP. Daar zullen sommige van mijn blogs ook raakvlakken mee gaan hebben. Bijvoorbeeld bepaalde zaken waar ik tegenaan loop als zelfstandig ondernemer. Marketing. Communicatie. Sales. Opvallende ontwikkelingen en interessante producten in de entertainmentindustrie zoals games of films. Nederlandse politiek. Ga zo maar door.


...man, wat was mijn probleem ook alweer? :-)

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page