top of page
Vuurwerk Spinner
IMG_3194.JPG

TEKSTR. is een tekstbureau dat zich richt op het MKB en ZZP. Met een klantenbestand dat bestaat uit midden- en kleinbedrijven, eenmanszaken, freelancers en uitgeverijen ligt de nadruk op het schrijven van slimme commerciële teksten. 

 

Na ruim 10 jaar diverse sales- en communicatiefuncties te hebben bekleed, ben ik mij specifiek gaan richten op het schrijven van - slimme - teksten. Want wat is er nou mooier dan eigen baas zijn en dat te doen waar je hart ligt?

In mijn studietijd verraste ik vriend en vijand door cum laude mijn Master te halen. Vakgebied? Communicatie en Informatie Wetenschappen. Met als specialisatie 

Bedrijfscommunicatie & Digitale Media. Hier ontstond mijn fascinatie voor communicatie in de breedste zin van het woord. Met in het bijzonder het schrijven - al noem ik het liever het ontwerpen - van teksten.

 

Gedurende mijn loopbaan heb ik een grote affiniteit opgebouwd met de sectoren chemie, transport, bouwnijverheid, agro (diervoeders) en horeca. 

Daarnaast heb ik een bijzondere band met sport en fitness, gezondheid, (sport)voeding, evenementen en festivals, lifestyle, fotografie en entertainment (muziek, films en games). En ik schrijf natuurlijk net zo goed en met net zo veel betrokkenheid over onderwerpen - en voor opdrachtgevers - daarbuiten. Een gezonde dosis inlevingsvermogen, kennis van communicatie en weten wat de taal van de zakenwereld is vormen mijn kracht.

TEKSTR. is gevestigd in het prachtige Oosterhout (Noord-Brabant) en bedient van daaruit opdrachtgevers uit het hele land. Het tekstbureau staat garant voor klantvriendelijkheid, een hoog werktempo, het nakomen van afspraken, zorgvuldigheid en originaliteit. Misschien wel het allerbelangrijkst: ik schrijf teksten met ontzettend veel plezier en enthousiasme. 

bottom of page